Din indkøbskurv er tom

Allerede oprettet Bruger

Husk log ind

Nyheder

Vi hjælper firmaer med at vedligeholde deres e-mail ...
Danske Hospitalsklovne støtter indlagte børn igennem ...
Velkomen til Maxx i vores team
10/04 2017 kl. 08:50
Vi byder Maxx velkommen på holdet! Maxx Agerkvist er ...

SonicWALL

Commerze-IT A/S er SonicWALL preferred partner. Vores SonicWALL certificerede security konsulenter og har stor ekspertise på dette område i kraft af mange års uddannelse og erfaring. Vi kan tilbyde jer gennemgang af jeres nuværende firewall løsning. Kontakt os for en uforpligtende samtale om jeres firewall løsning.


SonicWALL sikrer små, mellemstore og store netværk mod internet-baserede trusler og tilbyder et værn mod tyveri og ødelæggelse af data, samtidigt med at integriteten på det interne netværk kan bevares.
SonicWALL’s NSA-produktserie er specifikt udformet til at tackle udfordringerne inden for applikationshåndtering og udbygning af båndbredde, idet de lader netværks- og sikkerhedsadministratorer overtage kontrollen med trafikken på netværket, uden at det går ud over ydelsen.

SonicWALL benytter stateful packet inspection, hvilket bl.a. betyder at data fra Internettet kun tillades, hvis de tilhører en session, der er initieret af en bruger fra det beskyttede interne netværk. På den måde holdes uautoriserede brugere og hackere ude. Med SonicWALL unified threat management (UTM) optionen kan man opnå endnu dybere kontrol med indholdet i de enkelte datapakker, således at sårbarheder i f.eks. operativsystemer og applikationer ikke misbruges til at kompromittere sikkerheden på netværket.
 


SonicWALL produkter

Network Security (UTM / Firewall)

NSA Series Firewall/VPN Appliances

SonicWALL Network Security Appliance (NSA) serien indeholder den næste generation af Unified Threat Management (UTM), som anvendes mod et omfattende sæt af angreb, der kombinerer intrusion prevention, antivirus- og antispyware med SonicWALL Application Firewall. Med avanceret routing, stateful high-availability og high-speed VPN-teknologi, tilføjer NSA-serien sikkerhed, pålidelighed, funktionalitet og produktivitet til afdelingskontorer, centrale kontorer og distribuerede netværk. Samtidigt minimere omkostningerne og kompleksiteten.

TZ Series Firewall/VPN Appliances

SonicWALL TZ-serie tilbyder beskyttelse af distribuerede netværk hos små og mellemstore virksomheder (SMV). Fås i standard og Wireless-N udgaver. De revolutionære TZ 100, TZ 200 og TZ 210 Unified Threat Management (UTM) firewalls holde dig foran Web 2.0, øget båndbredde kapacitet og nye trusler.


WAN Acceleration

SonicWALL's WAN Acceleration Appliance (WXA) Serie forbedrer slutbrugerens oplevelse af netværket og øger effektiviteten af den eksisterende infrastruktur ved at reducere responcetid og bevare båndbredden. WXA serien er designet til små og mellemstore organisationer med remote brugere og afdelingskontorer. WXA serien kan implementeres og forvaltes som et add-on til eksisterende SonicWALL E-Class Network Security Appliance (NSA), NSA og TZ-serie applieances, der kører SonicOS 5.8.1 eller nyere.


Email Security Appliances

SonicWALL Email Security (SES) Appliances leverer en bred vifte af anti-spam- og e-mail-sikkerhedsløsninger, der sørger for e-mail beskyttelse til alle i små som store virksomheder. SonicWALL gør brugen af e-mail mere sikkert, produktivt og omkostningseffektivt.


Endpoint Security

Netværk, servere, desktops, bærbare computere m.v. er hver dag udsat for nye og farlige vira, spyware, spam og phishing-angreb. SonicWALL tilbyder fler-lags anti-virus- og anti-spyware-løsninger, der beskytter mod nye og kendte sikkerhedstrusler. Denne løsning omfatter en række kraftfulde funktioner, såsom en løbende opdateret database eller et intuitivt værktøj til at installere anti-virus- og anti-spyware-software på hver desktop.


SSL VPN Client & Appliances

SonicWALL SSL VPN sørger for en sikker remote access til end points. SonicWALL SSL VPN giver nem, at skalerbare SSL VPN-løsninger, som passer til enhver organisation, fra små til mellemstore virksomheder til de største globale virksomheder.


Continuous Data Protection (CDP) Backup Appliances

SonicWALL Continuous Data Protection (CDP) serien tilbyder den eneste komplette end-to-end "backup and recovery" løsning til små og mellemstore virksomheder. En ideel erstatning for bånd-baserede systemer. CDP er nem at anvende, intuitiv og tilbyder samtidig en konstant beskyttelse. Ingen anden løsning giver så omfattende beskyttelse samtidigmed, at den er så nem at administrere.


Access Points

Den innovative SonicWALL Wireless Solution er en omfattende sikkerhedsløsning, hvor 802.11a/b/g/n trådløse standarder med branchens førende firewall og VPN-beskyttelse er kombineret. Dermed bliver trådløse netværk mere sikre. De trådløse adgangspunkter er et ideelt supplement, som giver trådløse netværk en fleksibel måde at optimere sikkerheden på.


Central Management & rapportering

SonicWALL Global Management System (GMS) giver virksomheder med flere lokationer en fleksibel, kraftfuld og intuitiv løsning, der giver dem mulighed for at administrere SonicWALL-produkter i form af firewall, anti-spam, backup / recovery i hele organisationen. Med sikker fjernadgang styres administrationen centralt og ændringer gennemføres med det samme.


Mobile Connect

SonicWALL Mobile Connect er en klient app til Apples iOS, som giver Apple iPad og iPhone-brugere fuld adgang til netbaserede ressourcer via krypteret SSL VPN-forbindelser.

#Top